IMPERIAL – MEXICALI BINATIONAL ALLIANCE (IMBA)



AGENDA - 33RD MEETING

DATE: February 8, 2018

TIME:10:00 a.m. – 12:00 p.m.LOCATION:Imperial County Transportation Commission
Large Conference Room
1503 N. Imperial Avenue, Suite 104
El Centro, CA 92243

DISCUSSION ITEMS

| Time | Торіс | Presented By |
|-------------------------|---|-----------------------------------|
| 10:00 – 10:15 15 min | Welcome and Introductions | ICTC/IVEDC |
| 10:15 – 10:45 30 min | Phase I Calexico West POE Update | CBP/SIDUE |
| 10:45 – 11:15 30 min | ICTC Border Projects Updates Intermodal Transportation Center SR-98 & Calexico East Bridge Expansion Cesar Chavez Boulevard Widening New River Improvements | ICTC/Caltrans/City of Calexico |
| 11:15 – 11:30 15 min | Statebook International – a Site Selection and Marketing Tool | IVEDC |
| 11:30 – 11:45 15 min | CaliBaja Update | IVEDC/CaliBaja |
| 11:45 – 11:55 10 min | Announcements & Project Updates (Attendees can provide a <u>2 minute</u> update of their projects) | All |
| 11:55 – 12:00 5 min | Agenda items for next meeting Next meeting date – March 8, 2018 in Mexicali | ICTC/IVEDC |
| 12:00 | Adjournment | ICTC/IVEDC |