IMPERIAL – MEXICALI BINATIONAL ALLIANCE (IMBA)













AGENDA - 26TH MEETING

DATE: July 14, 2016

TIME: 10:00 a.m. – 12:00 p.m.

LOCATION: Hotel Lucerna Salón "Los Candiles"

Boulevard Bénito Juárez 2151,

Insurgentes Este, 21270 Mexicali, B.C., México

DISCUSSION ITEMS

Time	Topic	Presented By
10:00 – 10:15 15 min	Welcome and Introductions	IVC/ICTC/IVEDC
10:15 – 10:30 15 min	Border Infrastructure Updates Calexico West/Mexicali I POE Calexico East/Mexicali II POE	ICTC/SIDUE
10:30 – 10:45 15 min	Economic Development Updates	CDEM/CDI/IVEDC
10:45– 11:05 20 min	Rio Nuevo Project Update	Carlos Lopez SIDUE
11:05– 11:25 20 min	Fresh Look at Impacts of Border Delays at CA-BC POEs Study	Elisa Arias SANDAG
11:25 – 11:35 10 min	Announcements & Project Updates (Attendees can provide a <u>2 minute</u> update of their projects)	All
11:35 – 11:40 5 min	 Agenda items for next meeting Next meeting date – September 8, 2016 	ICTC/IVEDC
12:00	Adjournment	ICTC/IVEDC