## IMPERIAL – MEXICALI BINATIONAL ALLIANCE (IMBA)













## AGENDA - 25TH MEETING

**DATE:** May 19, 2016

TIME: 10:00 a.m. – 12:00 p.m. LOCATION: Imperial Valley College

William J. Thornburg Administration Center, Bldg. 10

380 E. Aten Road Imperial, CA 92251

## **DISCUSSION ITEMS**

Time	Topic	Presented By
10:00 – 10:15 15 min	Welcome and Introductions	IVC/ICTC/IVEDC
10:15 – 10:30 15 min	Border Infrastructure Updates     Calexico West/Mexicali I POE     Calexico East/Mexicali II POE	ICTC/SIDUE
10:30 – 10:45 15 min	Economic Development Updates	CDEM/CDI/IVEDC
10:45– 11:00 15 min	EcoZone Presentation	TBD
11:00– 11:15 15 min	IVC Presentation	Dean Efrain Silva IVC
11:15 – 11:25 10 min	Announcements & Project Updates (Attendees can provide a <u>2 minute</u> update of their projects)	All
11:25 – 11:30 5 min	<ul> <li>Agenda items for next meeting</li> <li>Next meeting date – July 14, 2016</li> </ul>	ICTC/IVEDC
11:30 – 11:55 25 min	IVC Tour	Dean Efrain Silva IVC
12:00	Adjournment	ICTC/IVEDC