IMPERIAL – MEXICALI BINATIONAL ALLIANCE (IMBA)



AGENDA - 24TH MEETING

DATE: March 10, 2016

TIME: 10:00 a.m. – 12:00 p.m.

LOCATION: Imperial Palms Resort 2050 County Club Drive Holtville, CA 92250

DISCUSSION ITEMS

Time	Торіс	Presented By
10:00 – 10:15 15 min	Welcome and Introductions	ICTC/IVEDC
10:15 – 10:30 15 min	Border Infrastructure Updates Calexico West/Mexicali I POE Calexico East/Mexicali II POE 	SIDUE/ICTC
10:30 – 10:45 15 min	Economic Development Updates	CDEM/CDI/IVEDC
10:45– 11:10 25min	High Level Economic Dialogue Presentation	Jason Vorderstrasse US Consulate General
11:10– 11:35 25 min	Water and Energy Presentation	IID Director Benson
11:35 – 11:55 15 min	Announcements & Project Updates (Attendees can provide a <u>2 minute</u> update of their projects)	All
11:55 – 12:00 5 min	 Agenda items for next meeting Next meeting date – May 12, 2016 	ICTC/IVEDC
12:00	Adjournment	ICTC/IVEDC